AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaz günü kar görmek

Kahve falında yaz günü kar görmek

Kahve falında yaz günü kar görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, zor zamanların sona ereceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında yaz günü kar gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Kahve falında yaz günü kar yağdığını görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı alamet eder.

Kahve falında yaz günü kar görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaz günü görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yazin kar görmek yüzünün her daim güleceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işarettir.

Kahve falında yaz mevsiminde kar yağdığını görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yazin kar yağdiğini görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı tabir olunur.

Kahve falında yaz meyveleri görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaz helvası yemek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir