AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaylaya çıkmak

Kahve falında yaylaya çıkmak

Kahve falında yaylaya çıkmak kazancının günden güne artacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, geçiminin güçleşeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaylaya çıkmak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Kahve falında yaylaya çıkmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına delalettir.

Kahve falında yayla görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yayla çorba görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında yayla çorbası yapmak hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yayla görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yayla evi görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında yayla çorbası içmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında yaylaya çıktığını görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir