AnaSayfa / Genel / Kahve falında yayla evi görmek

Kahve falında yayla evi görmek

Kahve falında yayla evi görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında yayla evi gördüyseniz:

  • Siz dinginliği sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında yayla evi görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yayla çorbası içmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında yayla çorbası yapmak kendi işini kurmak için adım atacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yayla çorbası pişirmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına delalet eder.

Kahve falında yaylaya çıkmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaylaya çıktığını görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yayla çiçeği görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet eder.

Kahve falında yayla görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir