AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yayla görmek

Kahve falında yeşil yayla görmek

Kahve falında yeşil yayla görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, onurlu bir hayat süreceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yayla gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler sizden faydalanmaya çalışan kişileri algılamanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında yeşil yayla görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında yaylaya çıktığını görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yayla çorbası içmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, hastalıklarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yayla evi görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaylaya gittiğini görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yayla çorbası pişirmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yayla çorba görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında yayla çorbası yapmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir