AnaSayfa / Genel / Kahve falında yayla çorba görmek

Kahve falında yayla çorba görmek

Kahve falında yayla çorba görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, şansın yaver gideceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, büyük borçların altında ezileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yayla çorba gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında yayla çorbası yapmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yayla çorbası içmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yayla çorbası pişirmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yayla çorba görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işarettir.

Kahve falında yaylaya çıkmak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yayla görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yayla görmek rızkının artacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yayla ok atmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir