AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaya yolculuk yapmak

Kahve falında yaya yolculuk yapmak

Kahve falında yaya yolculuk yapmak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yaya yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış gibi hissetmesine izin vermeyin.

Kahve falında yaya yolculuk yapmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaya hacca gitmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolda yaya yürümek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, ağlayacağına, strese gireceğine inanılır.

Kahve falında yaya olarak hacca gitmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yayaya çarpmak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gemiyle denizde yolculuk yapmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yolculuğa hazırlık yapmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir