AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda yaya yürümek

Kahve falında yolda yaya yürümek

Kahve falında yolda yaya yürümek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda yaya yürümek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Kahve falında yolda yaya yürümek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaya yolculuk yapmak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında yaya hacca gitmek birikim yapılacağına, borçlarının artacağına işarettir.

Kahve falında yaya olarak hacca gitmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yayaya çarpmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında islam yolda yürümek makam ve söz sahibi olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yoldan yürümek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir