AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavrularıyla fare görmek

Kahve falında yavrularıyla fare görmek

Kahve falında yavrularıyla fare görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında yavrularıyla fare gördüyseniz:

  • Maddi temalı konuşmalar yapılabilir, konuşmaların tonu değişkenlik gösterebilir.

Kahve falında evde yavru fare görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare yavrusu görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında siyah fare yavrusu görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yavru fare görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında yavrularıyla fare görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yavru kedi ve fare görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında yavru beyaz fare görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavrulayan fare görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir