AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek beslemek

Kahve falında ördek beslemek

Kahve falında ördek beslemek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında ördek beslemek gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek bir plan ya da projeyle ilgili kalıcı adımlar atmanızı sağlayacak ihtiyacınız olan cevaplara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ördek beslemek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ördek beslemek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde ördek beslemek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ördek yavrusu beslemek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, bereketli yağmurlara delalettir.

Kahve falında yavru ördek beslemek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalettir.

Kahve falında ısıran ördek görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, aç kalacağına işaret eder.

Kahve falında ördek yumurtası görmek maddi sıkıntıların biteceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir