AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru köpeğin ısırdığını görmek

Kahve falında yavru köpeğin ısırdığını görmek

Kahve falında yavru köpeğin ısırdığını görmek rızkının kesilmeyeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine alamet eder.

Kahve falında yavru köpeğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Kahve falında köpek yavrusunun ısırdığını görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yavru köpeğin ısırdığını görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi yavrusunun ısırdığını görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını köpek ısırdığını görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpek balığının ısırdığını görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin ısırdığını görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpeğin ısırdığını görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir