AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe çiçekleri görmek

Kahve falında bahçe çiçekleri görmek

Kahve falında bahçe çiçekleri görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında bahçe çiçekleri gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmenizin beklenmesi sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında bahçe çiçek görmek hem eğleneceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek bahçesinde görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçekli bahçe görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, zenginliği bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye çiçek ekmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli çiçek bahçesi görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çiçekli bahçe görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında çiçek bahçesine girmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında bahçe çiçeği görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir