AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli bahçe görmek

Kahve falında çiçekli bahçe görmek

Kahve falında çiçekli bahçe görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çiçekli bahçe gördüyseniz:

  • Gerçekçi ya da gerçekçilikten uzak korkularla savaşmanın en iyi yolu güvenilir dostlarla konuşmak veya meditasyona başlamak olabilir.

Kahve falında bahçede çiçekler görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bahçeye çiçek ekmek ticaretin açılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden çiçek çalmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında renkli çiçek bahçesi görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçekli bahçe görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeye çiçek dikmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evin bahçesinde çiçek görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında çiçekli bahçede yürümek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir