AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye çiçek ekmek

Kahve falında bahçeye çiçek ekmek

Kahve falında bahçeye çiçek ekmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kar elde edileceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, alim ve bilge insan olacağına, fırsatların elden kaçacağına inanılır.

Kahve falında bahçeye çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikatli ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında evin bahçesine çiçek ekmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeye çiçek ekmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe çiçeği görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında renkli çiçek bahçesi görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ömür boyu başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında bahçeye çiçek dikmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çiçek bahçesi görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli bir bahçe görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede çiçek sulamak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir