AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek bahçesinde görmek

Kahve falında çiçek bahçesinde görmek

Kahve falında çiçek bahçesinde görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, ruhlarına mevlit okutacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, dolandırılacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yaşamına bakacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek bahçesinde gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında sarı çiçek bahçesi görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiçekli bahçe görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında bahçe ve çiçek görmek hem çok mutlu olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçeklerle dolu bahçe görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçekli bahçe görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekler bahçe görmek sorunların teker teker çözüleceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında evin bahçesinde çiçek görmek psikolojik olarak düzeleceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında bahçede çiçekler görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir