AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe çiçeği görmek

Kahve falında bahçe çiçeği görmek

Kahve falında bahçe çiçeği görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bahçe çiçeği gördüyseniz:

  • Durmanız gerekmiyor.

Kahve falında çiçek bahçesinde görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek dolu bahçe görmek bahtının açık olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçekli bahçe görmek şansın yüzüne güleceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çiçeksiz bahçe görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çiçek bahçesi görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek bahçesine görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında bahçeden çiçek koparmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin bahçesinde çiçek görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir