AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek bahçesine girmek

Kahve falında çiçek bahçesine girmek

Kahve falında çiçek bahçesine girmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek bahçesine girmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında çiçek bahçesine girmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin bahçesine girmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeli eve girmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bahçeye girmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet bahçesine girmek hem yıpranacağına, başarı kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bahçesine girmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun bahçesine girmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyve bahçesine girmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir