AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatır ziyaret etmek

Kahve falında yatır ziyaret etmek

Kahve falında yatır ziyaret etmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, nimet ve berekete ereceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, önemli işler yapacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatır ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yatır ziyaret etmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, sağlığını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yatırları ziyaret etmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yatır ziyareti görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yatır ziyareti yapmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yatır mezar görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında falakaya yatırılmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evinde yatır görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına tabir olunur.

Kahve falında evliya yatır görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir