AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya yatır görmek

Kahve falında evliya yatır görmek

Kahve falında evliya yatır görmek eksiği kendinde bulacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, gerginliğin biteceğine, kısmetinin açık olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya yatır gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında evliya yatır görmek sevindirici haberler alınacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında evliya yatırı görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatır ziyareti görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, rahatsızlık duyulacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği yatırmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin altında yatır görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında faize para yatırmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, malından ve parasından kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bankaya para yatırmak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yatır ziyareti yapmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir