AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatırları ziyaret etmek

Kahve falında yatırları ziyaret etmek

Kahve falında yatırları ziyaret etmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, yeni şeyler deneneceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Kahve falında yatırları ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Duygusal bağınız olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Kahve falında yatırları ziyaret etmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında yatır ziyaret etmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında yatır ziyareti görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatır ziyareti yapmak işlerinin düşeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında para yatırmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında bebek yatırmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bahçede yatır görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında camide yatır görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir