AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatır mezar görmek

Kahve falında yatır mezar görmek

Kahve falında yatır mezar görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, düşmanlarını alt edeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatır mezar gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olayların hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Kahve falında yatır mezar görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatır mezarı görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Kahve falında yatır ziyareti görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında yatağa yatırmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parayı bankaya yatırmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evinde yatır görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında evliya yatırı görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği yatırmak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir