AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatan yaşlı adam görmek

Kahve falında yatan yaşlı adam görmek

Kahve falında yatan yaşlı adam görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, daima zinde ve genç kalacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatan yaşlı adam gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişilerin ne yapmaya çalıştığını netleştirmeniz, ileride üzülmenizden daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yatan yaşlı adam görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında yatan yaşlı kadın görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında yatan bir adam görmek sorunların üstesinden geleceğine, hasretlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında yatakta yatan adam görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde yatan adam görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta yatan adam görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda yatan adam görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, onlarla arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamdan para almak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir