AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatan bir adam görmek

Kahve falında yatan bir adam görmek

Kahve falında yatan bir adam görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatan bir adam gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Kahve falında yolda yatan adam görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta yatan adam görmek onun kıymetini her daim bileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatan yaşlı adam görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yerde yatan adam görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yatakta yatan adam görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yatan bir adam görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında kocanla yattığını görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde yatan kadın görmek sabit geliri olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir