AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından ise, kafanız karışmaya başlıyor.

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatalak hastanın iyileştiğini görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yatalak birinin iyileştiğini görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yatalak birini iyileşmiş görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yatalak erkek hasta görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatalak hasta olmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına inanılır.

Kahve falında yatalak hastayı yürürken görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatalak hastayı ayakta görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir