AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatalak hasta görmek

Kahve falında yatalak hasta görmek

Kahve falında yatalak hasta görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, kendini her konuda geliştireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatalak hasta gördüyseniz:

  • Geleceğinizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda duygusal anlamda biraz gergin olabilirsiniz.

Kahve falında yatalak hastayı ayakta görmek kötü gidişe dur denileceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yatalak hastaya bakmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yatalak hasta olmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işarettir.

Kahve falında hasta yatalak görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatalak erkek hasta görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatalak hasta görmek ünleneceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında yatalak hastanın yürüdüğünü görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir