AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatalak hasta bakmak

Kahve falında yatalak hasta bakmak

Kahve falında yatalak hasta bakmak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yatalak hasta bakmak gördüyseniz:

  • Size ün kazandırabilecek, imajınızı güçlendirecek veya talihinizi arttıracak konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında yatalak hastaya bakmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yatalak hasta bakmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatalak birine bakmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatalak hasta olduğunu görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet eder.

Kahve falında yatalak hasta olmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yatalak erkek hasta görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatalak hastanın yürüdüğünü görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir