AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatalak hastayı yürürken görmek

Kahve falında yatalak hastayı yürürken görmek

Kahve falında yatalak hastayı yürürken görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında yatalak hastayı yürürken gördüyseniz:

  • Biraz daha özgür davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında yatalak hastanın iyileştiğini görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yatalak hastayı ayakta görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatalak hasta olduğunu görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yatalak hastanın yürüdüğünü görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yatalak hastaya bakmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, saygınlık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yatalak hasta olmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına yorulur.

Kahve falında yatalak hasta görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta yatalak görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir