AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatalak hasta olduğunu görmek

Kahve falında yatalak hasta olduğunu görmek

Kahve falında yatalak hasta olduğunu görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, canının derdine düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatalak hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe konsantre olma ya da dağılma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında hasta yatalak görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işarettir.

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, bir süre belini doğrultamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatalak hastanın yürüdüğünü görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, kötüyse düzeleceğine işarettir.

Kahve falında yatalak hasta olduğunu görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında yatalak hasta olmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, zararın gittikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatalak hasta görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yatalak hastayı yürürken görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatalak hastayı ayakta görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir