AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarkı söyleyerek uyanmak

Kahve falında şarkı söyleyerek uyanmak

Kahve falında şarkı söyleyerek uyanmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, işlerini yoluna koyacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet eder.

Kahve falında şarkı söyleyerek uyanmak gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Kahve falında şarkı söyleyerek uyanmak maddi yükünün artacağına, ömrünün de uzun olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi uykudan uyandırmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, işin düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında sure okuyarak uyanmak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, elinin darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında ağlayarak uyandığını görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, amaçlarını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlamak uyandığında da ağlamak adının ülke dışında yayılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında korkup uyanmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlarken uyanmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyuyanı uyandırmak evini ve ailesini unutacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir