AnaSayfa / Genel / Kahve falında öpülerek uyanmak

Kahve falında öpülerek uyanmak

Kahve falında öpülerek uyanmak sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında öpülerek uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Kahve falında düşer gibi olup uyanmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öpülerek uyanmak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına tabir olunur.

Kahve falında ezan okunurken uyanmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmeden uyanmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalettir.

Kahve falında camide uyanmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayetel kürsi okurken uyanmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uyanmak isteyip uyanamamak yoksul için zenginliğe, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğulurken uyanmak sağlığından olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir