AnaSayfa / Genel / Kahve falında yataktan kalkamamak

Kahve falında yataktan kalkamamak

Kahve falında yataktan kalkamamak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kişinin fakirleşeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yataktan kalkamamak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler size bazı konularda yardımcı olabilir.

Kahve falında yataktan kalkamamak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yataktan kalktığını görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şaha kalkmış at görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tedavülden kalkmış para görmek işlerini düzene sokacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kalsedon taşı görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işaret eder.

Kahve falında sel kalktığını görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, maddi sorumluluklarının artacağına işarettir.

Kahve falında düşüp kalkamamak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında ölünün ayağa kalktığını görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, işlerin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir