AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalsedon taşı görmek

Kahve falında kalsedon taşı görmek

Kahve falında kalsedon taşı görmek istediklerini elde edeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kalsedon taşı gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Kahve falında kalsedon taşı görmek kısa sürede başarısının artacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında uçağın kalkışını görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yataktan kalkamamak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işarettir.

Kahve falında şaha kalkmış at görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağının kalktığını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaza kalkamamak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında atın şaha kalktığını görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında sahura kalktığını görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir