AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yaşlı kadın görmek

Kahve falında yatakta yaşlı kadın görmek

Kahve falında yatakta yaşlı kadın görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız kontrolsüzdür.

Kahve falında yatakta yaşlı kadın görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı bir kadını yıkamak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında güzel yaşlı kadın görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak alım gücünün artmasına, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı yaşlı kadın görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı büyücü kadın görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadını genç görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, günbegün kötüleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir