AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadını yıkamak

Kahve falında yaşlı bir kadını yıkamak

Kahve falında yaşlı bir kadını yıkamak beklentilerin gerçekleşeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ömrünün uzun olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını yıkamak gördüyseniz:

  • Düşünmeden kabul edebileceğiniz şeyler sizi zor duruma sokabilir.

Kahve falında yaşlı bir kadını yıkamak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadını yıkamak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı yıkamak birçok kişinin yardımına koşulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı birini yıkamak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı yıkamak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adam yıkamak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadını hamile görmek kısmetin açılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı ve hasta kadın görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir