AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel yaşlı kadın görmek

Kahve falında güzel yaşlı kadın görmek

Kahve falında güzel yaşlı kadın görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, onları rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında güzel yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında güzel yaşlı kadın görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı güzel kadın görmek hayatın pahalılaşmasına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık yaşlı kadın görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın taşımak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadını ziyaret etmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, aileye büyük bir ev alınacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadına yardım etmek isteklerine kulak vereceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadının öldüğünü görmek yollarının açılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir