AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta tavşan görmek

Kahve falında yatakta tavşan görmek

Kahve falında yatakta tavşan görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta tavşan gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Kahve falında yatakta tavşan görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan pisliği görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında tavşan tuttuğunu görmek moralinin yükseleceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında minik tavşan görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan tavşan görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, dua alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane tavşan görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan kostümü giymek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde tavşan görmek işinin ehli durumuna geleceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir