AnaSayfa / Genel / Kahve falında baharat yemek

Kahve falında baharat yemek

Kahve falında baharat yemek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, ailesinin de büyük olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baharat yemek gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında baharat yemek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baharatçı görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baharat karanfil görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baharatlık görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında birine baharat vermek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında karanfil baharatı görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baharat satın almak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baharat görmek işlerinde berekete kavuşacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir