AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine baharat vermek

Kahve falında birine baharat vermek

Kahve falında birine baharat vermek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birine baharat vermek gördüyseniz:

  • Motivasyonunuzu düşüren kişiler olabilir.

Kahve falında baharat satın almak kudret ve hidayet sahibi olacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış baharat görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında baharatçı görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet eder.

Kahve falında karanfil baharatı görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine baharat vermek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baharat yemek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işaret eder.

Kahve falında baharatlık görmek umutsuzluk yaşanacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında karanfil baharat görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir