AnaSayfa / Genel / Kahve falında baharatçı görmek

Kahve falında baharatçı görmek

Kahve falında baharatçı görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, nefsine yenileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baharatçı gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Kahve falında baharatçı görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında baharat yemek zor bir döneme gireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanfil baharatı görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlanmış baharat görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine delalet eder.

Kahve falında baharat görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında birine baharat vermek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında baharat satın almak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında baharatlık görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir