AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta sinek görmek

Kahve falında yatakta sinek görmek

Kahve falında yatakta sinek görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sorunların hallolacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta sinek gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Kahve falında yatakta sinek görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçta sinek görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında sinek ezmek elde bulunan imkânların artacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında bir oda dolusu sinek görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evden sinek kovmak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında büyük sinek görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara sinek görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda sinek görmek kazançtan yana kara geçeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir