AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara sinek görmek

Kahve falında kara sinek görmek

Kahve falında kara sinek görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Kahve falında kara sinek gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında büyük kara sinek görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına yorulur.

Kahve falında evde kara sinek görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kara sinekler görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda kara sinek görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kara sinek görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, çirkin amellere alamet eder.

Kahve falında kara sinek yemek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük kara sinek görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kara sinek toplamak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir