AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda sinek görmek

Kahve falında suda sinek görmek

Kahve falında suda sinek görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suda sinek gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında suda sinek görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta sinek görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş sinek görmek geçim derdinin son bulacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalet eder.

Kahve falında meyve sineği görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına delalettir.

Kahve falında ölü sinek görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çok fazla sinek görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinek saldırısına uğramak daha iyi şartlarda yaşayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzlerce sinek görmek sözleri tutulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir