AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç satın almak

Kahve falında pirinç satın almak

Kahve falında pirinç satın almak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç satın almak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında pirinç satın aldığını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç satın almak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kırık pirinç görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında bulgur ve pirinç görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pirinç yıkamak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında pirinç içinde kurt görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında camide pirinç görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç saymak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir