AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta kurbağa görmek

Kahve falında yatakta kurbağa görmek

Kahve falında yatakta kurbağa görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, endişelerini silip atacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta kurbağa gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişileri ikna etmek zaman alabilir.

Kahve falında yatakta kurbağa görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kurbağa görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman bir kurbağa görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kurbağa görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su ve kurbağa görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin kurbağa yediğini görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir