AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta birinin yattığını görmek

Kahve falında yatakta birinin yattığını görmek

Kahve falında yatakta birinin yattığını görmek sağlığının yerinde kalacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, önünün açılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, geçmişini arkada bırakacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta birinin yattığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili anlaşmalarınızda ya da geleceğinizi ilgilendiren konularda tecrübelerinizden faydalanarak daha iyi kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında yer yatağında yattığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, sevinçli haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan birini görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, şifa ve moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa yattığını görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin yatakta yattığını görmek ününün çoğalacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yatakta yatan erkek görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, hanesine bolluk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan kadın görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir