AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin yatakta yattığını görmek

Kahve falında eşinin yatakta yattığını görmek

Kahve falında eşinin yatakta yattığını görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin yatakta yattığını gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Kahve falında eşinin yatakta yattığını görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta yattığı görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında biriyle yatakta yattığını görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz yatakta yattığını görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yatakta yattığını görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, insanlar arasında yüceleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini yatakta yatarken görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan adam görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta yattığını görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir