AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yatan birini görmek

Kahve falında yatakta yatan birini görmek

Kahve falında yatakta yatan birini görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fesat kimselerin çıkacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan birini gördüyseniz:

  • Gayretleriniz karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta yatan erkek görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta birinin yattığını görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle yatakta yattığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta yatan adam görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin yatakta yattığını görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yatakta yattığını görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalettir.

Kahve falında yatakta yatan görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, içinin ferahlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir