AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yatakta yatmak

Kahve falında yün yatakta yatmak

Kahve falında yün yatakta yatmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Kahve falında yün yatakta yatmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine alamet eder.

Kahve falında yün yatak almak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yünden yatak yapmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün yatak yorgan görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yün yatak görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yün yatak yıkamak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, giderlerin artış göstereceğine delalettir.

Kahve falında yatak yünü yıkamak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yün yatak doldurmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir