AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak yüzü görmek

Kahve falında yatak yüzü görmek

Kahve falında yatak yüzü görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, işlerinin kolaylaşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak yüzü gördüyseniz:

  • Doğru soruları sorsanız bile, doğru cevapları alacağınızın garantisi olmayabilir.

Kahve falında yatak yüzü yıkamak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak yüzü görmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yatak yüzü değiştirmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın yüksekte olduğunu görmek sağlıklı bir kişi olmaya, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yatakta oturmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta akrep görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında yere yatak sermek kısmetlerinin bol olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle yatakta görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir