AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yatakta oturmak

Kahve falında beyaz yatakta oturmak

Kahve falında beyaz yatakta oturmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yatakta oturmak gördüyseniz:

  • Ya da ilişkinizdeki kişinin.

Kahve falında beyaz yatakta oturmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yatağa oturmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta oturmak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakda oturmak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatak üzerine oturmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta oturduğunu görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına delalettir.

Kahve falında yatak üstünde oturmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın üstünde oturmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir