AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle yatakta görmek

Kahve falında sevgilisiyle yatakta görmek

Kahve falında sevgilisiyle yatakta görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisiyle yatakta gördüyseniz:

  • Zamanınızı düşüncelerden uzak geçirmekle kendinizi yenileyebilir konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Kahve falında yatakta sevgiliye sarılmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi yatakta görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında yatakta sevgili görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle yatakta yatmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta olmak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle yatakta olmak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir